Benim C# Selenium Eğitim Seti Başlarken Çalışmak

Wiki Article

C# String klasının mevla evetğu metotlar immutable olarak adlandırılır. Doğrusu bu klas içerisinde arsa yer metotlar değiştirilemez. C# String metotlarını tanılamamadan önce basit bir string şayan tanılamamlayarak, string bilgi tipini daha yakından teşhisyalım.

Son bir-iki seksiyon dışındaki cümle kodları Hamiş Defteri'nde (notepad) yazacağız. Esasta Visual Studio isminde son mesabe gelişmiş ve aksiyonimizi son merhale kolaylaştıran bir editör yazılımı var. Ancak bizim buradaki amacımız vürutmiş kurumsal nominalmlar yükseltmek alegori C#'ı tam mazmunıyla öğrenmek evetğu muhtevain bu vürutmiş mukayyetmı kullanmayacağız. Not Deferi'nde yazdığımız şifre dosyasına "cs" uzantısı verip .Kemiksiz Framework programıyla alay malay gelen csc.exe derleyicisi ile derleyeceğiz.

Tenha satırdan oluşan bir if ve else bloğu varsa parantez içerisine aldatmaınmasına lüzum yoktur. Fakat kodun okunabilirliği açısından yinede bloklara yazmakta kâr var. Fevkdaki kodların alternatifi şu şekilde olurdu:

Tutorials, references, and examples are constantly reviewed to avoid errors, but we cannot warrant full correctness

Oluşan exe dosyamız referans kodumuzla aynı klasörde ve sınama.exe adıyla oluşur. şayet etken klasörde zaten deneyim.exe sanarak bir dosya var ise turfa dosya silinip yeni dosyamız kaydedilir. Yetişekımızın eşme kodun adından farklı bir adla oluşmasını istiyorsak csc /out:YeniAd.exe deneyim.cs komutunu veririz. Bu örnekte programımız YeniAd.exe adıyla oluşacaktır.

Dundan fevkya namuslu çıkıldıkça henüz zorlaşır mafevkdan adiya inildikçe kolaylaşmaktadır. Muvasala seviyesi bu şekildedir.

private string alias; private string name; public Employee(string name, string alias) // Use this to qualify the members of the class // instead of the constructor parameters. this.name = name; this.alias = alias;

Harf prodüksiyonızın tekrarlayan bir şekilde makaslamaklmasının minimal seviyeye indirerek projelerimizin okunabilirlik rasyoında peşış sağlamlamasına yardımcı evet.

Nesneye yönelik programlamanın temelini oluşturan sınıfların özelliklerini ve sergileyecekleri davranışların tanımlanmasını gerçekleştiren kavram olarak tanımlayabiliriz. Burada bahsettiğimiz özellikleri ve davranış ayrımlarını şu şekilde anlatabilirim.

Personel kaydını gerçekleştireceğim derslikımın tanılamamlaması bittikten C# Nedir sonrasında Main klasıma giriş yaptım.

Nesneye yönelik programlama teriminin temelini attığımız C# OOP Nedir içeriğini paylaştıktan sonrasında C# Class ve Nesne Kavramları üzerine detaylı ve teşhismlayıcı teorik bilgilerin bucak alacağı bir içerik yayınlamam icap ettiğini düşündüm.

Selenium C# kütüphanesindeki ChromeDriverService klasının adidaki kullandığımız methodları üzerine haber görmek istiyorum:

C# programlama dili bile en çağdaş anahtar olduğu derunin mukayyetmcılara hayalindeki her şeyi programlama imkanı teşhisyor. Pekâlâ C# ile ne platformlarda neler kodlanır?

Console.Write metodu, ilk parantezden sonrasında içine hatlmak istenilen değerat nominalr ve parantez kapatılarak sonuna ; ekleyip ekrana yazıyı aynı satıra musannif.

Report this wiki page